Salong Gullhår

Om Salong Gullhår

salong+gullhår+ig1

Om salongen

Vi ønsker deg velkommen til Salong Gullhår i store og luftige lokaler midt i Hamar sentrum. Vi er et godt team som tilbyr en rolig og avslappende atmosfære, kun to  kvartaler fra gågata. Du vil treffe ni kreative, oppdaterte og blide frisører og hudpleier, som sammen setter kunden/gjesten i fokus.

Besøk vår salong i Hamar sentrum, to kvartaler fra gågata. Salongen har en rolig atmosfære i store og luftige lokaler. Vi er et team som liker å følge med utviklingen i faget og samfunnet generelt. Hos oss kan du slappe av og føle deg trygg. For oss er det viktig at kunder/gjester blir fornøyde og at alle som arbeider her har en trygg og god arbeidsplass. Hos oss står kundens behov i fokus. Vi har valgt produkter vi bruker med omhu, vi synes selvsagt at de er de beste ☺

Vi tar vare på hele deg

Salongen kan tilby de beste produkter til hud, hår, negler, make-up og kropp. Med vår kompetanse kan vi skreddersy et program som er til det beste for ditt hår og din hud.  Hos oss kan du velge mellom stor behandlinger og litt enklere behandlinger. Vi er stole av våre ritualer med innen hår- og hodebunns helse.

Ta gjerne kontakt på telefon 62 54 97 55.

Vi tar vare på hele deg. Velkommen!

møt våre ansatte

TILLEY

Frisør & Daglig leder

Jeg brenner for faget og bransjen. Den beste med dagen er å gjøre gjesten fornøyd.

KJERSTI

Frisør

Jeg ønsker alle velkommen jeg ☺

VIOLETA

Frisør

Mine kollegaer sier at jeg er en perfeksjonist som prøver å oppfylle kundens drømmer.

LISE

Frisør

Jeg er en allsidig frisør som klipper damer og herrer. Jeg er god på foliestriper og styling. Målet mitt er å gjøre kunden fornøyd.

ÅSE

Frisør & Deleier

Jeg er av den gode gamle årgangen

ANDZELA

Hudterapaut

Hei, hos meg kan du få en deilig og nyttig ansiktsbehandling, fotpleie, manikyr og pedikyr. Ellers har jeg lang erfaring mrd shellac, vippebøy og laminering av bryn. Voksing utfører jeg også. Unn deg en tid inne i trivelig og lun atmosfære.

EMMA

Frisørlærling

Hei,jeg er læring og ønsker meg mange kunder, slik at jeg får økt min kompetanse. Jeg bruker nok litt mer tid  på mine arbeider og får veiledning av en frisør. Prisene er redusert i samsvar med det nivået jeg ligger på. Timebestilling må gjøres via tlf. 62549755. Glerder meg til vi ses!

Vårt håndverk

lounge1

Lounge

Lounge Gullhår

Vi har utbedret vårt tilbud til kunden. Når kunden sitter med farge og folie i håret, kan en i stedet for å sitte «på utstilling», benytte seg av vår lounge. Loungen er tilbaketrukket fra salongen og gir rom for ro og harmoni. Da slipper kunden å sitte foran speilet med håret halvferdig. Vi ønsker å gi våre kunder den beste opplevelsen når de er hos oss.