Salong Gullhår

Behandlinger

For ønsket stil og resultat ved en klipp, vil frisøren i dialog med deg, finne den frisyren som best passer deg og din livsstil. Uansett om du kun ønsker en liten stuss, eller en helt ny frisyre som gir forandring. Prisen er knyttet til hvor avansert den ønskede frisyren er, og dermed tiden det vil ta å klippe deg.

Fargen på håret er viktig. Våre frisører er opplært og trent til å finne fargene som passer deg og dine ønsker. Det finnes mange muligheter når det gjelder hår og farge. Få utført blant annet fullt fargedesign, striper og ettervekst hos oss. Vi besitter lang erfaring med farging av hår, slik at du med trygghet får et godt fargeresultat og stilen du ønsker.

En ettertraktet behandling som gjør håret ditt silkemykt!
Keratinen trenger inn i hårskaftet hvor det reparerer defekter i hårstrukturen, og retter ut håret. De får frem igjen hårets silkemyke natur ved å fylle inn ujevnheter i hårets skadede skjelag.

Keratinbehandling vår reparerer meget tørt, sprøtt og ødelagt hår uten å endre hårets skjelag. Jo mer skader håret har, jo mer er effekten synlig. Håret blir motstandsdyktig mot fukt og regn.

Vi tilbyr farging av vipper, samt farging og forming av bryn..

VÅRE UTVALGTE BEHANDLINGER

KERATIN
BEHANDLING

VIPPER &
BRYN

KLIPP

HÅRFARGE